Thursday, June 11, 2015

Boston

På tisdagsmorgonen satt vi med Matt i The Ugly Mug Diner och drack flera koppar kaffe förrän vi åkte vidare till Boston.  På dagen gick vi till Whole Foods (de finns överallt i Boston), kända Faneuil Market, chillade i en park vid fina hamnen där vi solade, yogade och spexade. Sedan promerade vi över the Longfellow Bridge till Cambridge där vår couchsurfer host Mike bor tillsammans med 3 andra room-mates. 

Deras lägenhet är precis som i Friends, öppen men hemttrevlig, väggarna är målade i fina färger, de har ett stort fräsht kök & en shared bakgård med egna ört & tomat odlingar, olika slags grillar, soffor, fåtöljer och en stor terass. 
Mike körde oss till en Whole Foods Market där vi köpte en massa gottis och så hade vi bbq tillsammans med grannarna och 2 hundar. Resten av kvällen satt vi i vardagsrummet på deras mega comfy soffor och pratade & halvkollade på the basketball game och åt Coconutmilk Chocolate Icecream w/ Peanutbutterswirls. så perfekt dag! Idag har vi gått omkring i Cambridge, gick till Harvard University, promenerade vid the Charlie River, shoppade lite i VS brevid Faneuil Market Place, gick nerför the Green Way till Chinatown och Boston Common Park. Senare ikväll blir vi bjudna på hemlagad indisk mat hos Mike. Hans härliga granne Jay vill laga middag åt oss, alla är sååå snälla här! 


No comments:

Post a Comment