Friday, June 26, 2015

The Seed Experience 21.6

På lördagen efter the Mermaid Parade träffade vi på en härlig gubbe i Starbucks.  Han heter Marty och han tipsade oss bland annat om The Seed Experience. Vi fick en rabattkod av honom och bokade biljetter direkt. Det var som en slags veganmässa där en massa folk hade sina egna stands och sålde sina crueltyfree produkter. Som toppen på isberget så gav alla ut samples och man fick smaka på allt. Bildbomd på en liten percentage av alla bakelser vi åt av:

Förutom bakelser fanns där också saltig mat, massa olika nachos, hummusar & övriga dips, kikärtsbaserad pasta, massa olika raw juices, beautyproducts osvosv. Marty's hamburgaren var så jävla goda, vi åt the "world famous burger" som smakade exakt som en Big Mac. Han har jobbat över 2 år på att få den att smaka som en riktig big mac och den var verkligen skrämmande lika. Marty's Mac N' Cheese var också top notch. Marty är helt enkelt bäst.

Ungefär så här såg det ut där inne:

cheeese:

här smakade vi på "mozzarella" ost:

piña colada glass:

mera glassar

det fanns även massagestolar:

en massa härliga inspirerande människor höll tal: 

Här var det skype Q&A med Dr. Colin Campbell<3 (han är bl.a. en nutritionist resercher och är även med i dokumentären Forks Over Knives)

no animals harmed:)

Det fanns även en massa böcker, broshyrer, stickers & pins som man fick ta av:

Marty introducerade oss i början av mässan till Chris aka The Vegan Zombie (kolla hans video's på youtube om ni inte har hört om honom, så jävla cool dude!) Han bjöd oss med till en restaurang med 3 andra härliga människor, så efter mässan åkte vi alla till Bliss Cafe där vi satt hela kvällen och pratade, filmade videon och hade det gött. En av tjejerna vi satt med är en famous instagram food blogger (brusselsvegan), hon kände Kristina (fullyrawkristina) så vi skypeade en snabbis med henne och hennes mamma, och så gjorde vi även en liten videohälsning till Dominick Thompson (domzthompson).  Hela dagen kändes så overklig, jag menar det är inte varje dag man får chansen att hänga med så här awesome människor. Jag är så sjukt tacksam att vi träffade Marty. Everything really does happen for a reason liksom. Det är svårt att förklara men jag var verkligen genomlycklig hela den dagen, man kunde liksom känna kärleken och empatin hos människorna på mässan, nästan alla där hade samma mentalitet om att det är fel att skada djur, och det var verkligen en sense of community där inne. Varendaste en människa vi pratade med under den dagen var så gulliga, så otroligt caring & compassionate. Mitt hopp i the humankind steg med en miljon efter den dagen.


Efter Bliss Cafe hade vi en liten photoshoot då Janet (plantbased_janeplus) fotade mig & Chris, hur mycket påminner han inte om Jared Leto???? 

1 comment: